SecurEye heeft in haar portfolio verschillende scholen. De schoolleiders kunnen door de slimme technieken hun leerlingen en schoolgebouw(en) beter in de gaten houden. Onbevoegden worden sneller geïdentificeerd en incidenten binnen de school gemakkelijker opgelost. De nauwe samenwerking tussen SecurEye en haar klanten in deze sector heeft geresulteerd in werkdrukverlaging voor de medewerkers van de betreffende instellingen. Indien u interesse heeft in de mogelijkheid voor camerabewaking in uw school of onderwijsinstelling, neem dan contact op voor een vrijblijvend bezoek van het SecurEye Team. Er is ook de mogelijkheid om bij een van onze bestaande klanten een demo te geven van een werkend systeem, zodat u beschikt over alle nodige informatie voor u een besluit neemt.

SecurEye werkt al jaren goed samen met de grootste woning coöperaties in Nederland. Waaronder Stadswonen in Rotterdam en WonenBreburg in Breda en Tilburg. We beveiligen met de nieuwste HD cameratechnieken woongebouwen, parkeergarages en liften in deze sector. Het aantal incidenten is sindsdien drastisch verlaagd. Eveneens is de werkdruk voor de huismeesters en beheerders verlaagd. Indien u voor uw wooncomplex of parkeergarage, neem dan contact op met het SecurEye Team voor een vrijblijvend bezoek op locatie. Tevens kunnen wij samen met u een bezoek plegen aan een van onze bestaande klanten.

SecurEye heeft een paar schitterende hotels in haar portfolio. Al jaren bedienen wij deze hotels en zorgen wij met onze nieuwste technieken dat het hotelpersoneel en de directie sneller en accurater kan handelen bij incidenten om zo de productiviteit te vergroten. Enkele uitgelichte hotels zijn het Starlodge Hotel en het Mitland Hotel in Utrecht. Indien u in uw hotel ook de nieuwste HD camera’s wilt en graag een geheel vrijblijvende afspraak op locatie wilt inplannen, dan kunt u contact opnemen met het SecurEye Team. Eventueel is het mogelijk om samen met ons bij een van onze bestaande klanten af te spreken. Zo krijgt u een uitstekend beeld bij de systemen die wij aan kunnen bieden.

SecurEye bedient verschillende VvE’s verspreid door het hele land. Met elk VvE bestuur bouwen we een duurzame en persoonlijke band op. Of het nu om een parkeergarage gaat, de liften in het gebouw of om entreehallen gaat. Indien uw bestuur op zoek is naar een oplossing op maat voor uw vereniging van eigenaren, dan kunt u contact opnemen met het SecurEye Team. Wij komen dan geheel vrijblijvend op locatie met u de opties doornemen en sturen u een passende offerte. Indien gewenst kunnen wij een demo geven bij een van onze bestaande VvE klanten of we kunnen aanschuiven bij uw VvE vergadering om onze producten en mogelijkheden te bespreken.